Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Sammanfattning oktober
2017-11-01 13:44

Arena Cup 23-24 september


För de flesta av våra simmare var Arena Cup i Upplands-Väsby den första tävlingen för den här säsongen och deras första chans att se vilken nivå de ligger på efter sommaruppehållet. Tävlingen visade sig bli lyckad med många oväntade personliga rekord. Det gjorde coacherna riktigt glada och simmarna motiverade att fortsätta jobba hårt. Vi hade 95 starter och elva av dem nådde topp tre i sina respektive åldersgrupper. Liv Asp Olsson vann 3 olika grenar och blev vår mest framgångsrika simmare på denna tävling. 


400FR Liv Asp Olsson 1.

Jacob Danielsson 3.

100FR Jacob Danielsson 1.

Martin Nilsson 2.

Paola Kylberg 3.

Tyrone Nilsson-Deya 3.

100BR Lea Granert 2.

200RY Liv Asp Olsson 1.

100RY Martin Falk 2.

100ME Paola Kylberg 1.

Liv Asp Olsson 1.


Svenska Simspelen 7-8 oktober


Upplands-Väsby arrangerade den nionde upplagan av Svenska Simspelen som utgjorde en spännande möjlighet för Polisens junior- och seniormästerskapssimmare att tävla mot toppsimmare från hela världen.

En av tävlingens höjdpunkter ägde rum lördagen den 8 oktober, då Jacob Danielsson simmade 25"05 I försök, en tid som seedade honom snabbast inför finalen. Trots att han där fick möta kända simmare från hela världen, behöll han fattningen och förbättrade sin prestation från försök. I finalen simmade han på 24"83, vilket ledde till guldmedalj.Stockholms Distriktsmästerskap 14-15 oktober 


Simmare från junior- och seniorgrupperna deltog i Distriktsmästerskapen i Torvalla, vilket också var sista chansen för dem att kvala till SM tre veckor rsenare. De flesta av dem testade formen och vi var nöjda med prestationerna. Pojkarna överraskade oss med en stafettvinst i 4x50 meter frisim vilket gjorde dem till Stockholmsmästare. Martin Nilsson tog hem fyra, Jacob Danielsson tre och Martin Falk två individuella medaljer. Vi såg många fina simningar och vi är spända på att se vad de har att ge på SM. Det återstår nu två veckor av hård träning, följt av en vecka med lättare träning, innan vi åker mot Jönköping för att möta Sveriges bästa simmare.


200RY Martin Nilsson 3.

50FJ Jacob Danielsson 2.

50RY Martin Nilsson 2.

100FR Jacob Danielsson 3.

400ME Martin Falk 2.

100RY Martin Nilsson 2.

400ME Martin Falk 3.

50FR Martin Nilsson 3.

Jacob Danielsson 2.

4x50ME herrar 1.

4x50FR herrar 3.U-GP 1, Ungdoms Grand Prix 21-22 oktober 


Under helgen 21-22 oktober anordnade Neptun den första Ungdoms Grand Prix-tävlingen för säsongen 2017-2018 på Eriksdalsbadet. Ett stort antal simmare från Stockholmspolisen - främst från Simiaden-, Mästerskap ungdom-, junior- och seniorgrupperna - deltog i evenemanget. De som närvarade vid tävlingen kan vittna om att Polisens simmare var starka. Vi hade flera nya personbästan och tog hem medaljer båda dagarna. Här är en lista över dem som fick stå på prispallen: Oliver Rasool, Liv Asp Olsson, Alexander Sidorov, Gustav Niring, Ljuba Berg, Kenzo Buchli, Sofia Walsh, Paola Kylberg, Hugo Seemann och Axel Lewander.


 
 
 
 
Stöd Stockholmspolisens IF Simförening
 
Vår bildsida