SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Stockholmspolisens IF
Simförening
Tävlingsgrupper

Masters
Stockholmspolisens IF Simförening Mastersgrupp

Masterträning i Stockholmspolisens IF Simförening

Masters är en grupp för vuxna masterssimmare som riktar sig mot att tävla i de nationella mästerskapen. Träningen håller hög nivå och hög kvalitet och är anpassad till dig som är före detta tävlingssimmare eller ambitiös vuxensimmare. Gruppen har träningar tre gånger i veckan i Eriksdalsbadets 25-metersbassäng och simmarna förväntas delta på alla pass. 

 

Kriterier:

Man måste vara minst 20 år gammal och kunna simma pass som är 90 minuter långa (passen är generellt mellan 3500 och 4000 meter långa). Ytterligare krav är att simmaren ska klara av 200m medley under 3:30 samt 100m crawl under 1:15 (herr)/ 1:20 (dam).

 

Alla med simmarbakgrund, vältränade triathleter, swimrunners eller öppet vatten-simmare passar bra i gruppen. Om du inte når upp till kraven men vill fortsätta utveckla din simteknik ytterligare, erbjuder vi crawlkurser och en pre-master grupp som passar bättre.

 

Träningsschema Masters:

Måndag 20:30 - 22:00 Eriksdalsbadet 25m 
Onsdag 20:30 - 22:00 Högdalen 25m 
Fredag  19:00 - 20:30 Eriksdalsbadet 25m 

 

Det är samling cirka tio minuer före utsatt tid för uppvärmning och genomgång. Deltagare får en individuell veckoplan så att du kan träna på egen hand om du är borta eller inte kan komma till den schemalagda träningen.

 

Tävlingskalender:

Från och med 2016 års Masters-SM, både på kort och lång bana, införs kvalperiod.

Stockholms simförbunds tävlingskalender.

 

Du har möjlighet att tävla i officiella masters-tävlingar på nationell och internationell nivå (pre-masters 20-24 år, masters från 25 år).

 

Avgifter

Träningsgrupp för vuxna

 2 850 kr 

 2 ggr/ vecka                                             

Masters

 3 250 kr           

 3 ggr/ vecka

Masters på distans

 600 kr

 periodvis

 

Kontakt

För frågor eller intresse av att börja simma i Masters vänligen kontakta huvudansvarig tränare Mattia Lentini | mattia.lentini@polisensimning.se  

 

Mer om masterssimning på Svenska simförbundets webbplats.

 
Våra tävlingar
Sponsorer
Sociala medier
Samarbetspartner