SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Stockholmspolisens IF
Simförening
Vi letar efter en simiaden tränare

Stockholmspolisens IF Simförening söker en tränare på 50% till våra simiaden- och ​mästerskapsgrupper. Vi söker dig som är en driven och positiv ledare. Du har erfarenhet och utbildning inom simning, pedagogisk undervisning och ett brinnande intresse att utveckla unga simmare och barn.

 

Stockholmspolisens IF Simförening är en av Sveriges mest framgångsrika simklubbar. Verksamheten omfattar nybörjarsimning, ungdomselit, vuxensimning och Masters. I klubben finns idag fem fast anställda samt ca 50 timanställda simtränare. Det finns även personal som ansvarar för administration och ekonomi. Föreningen har en stabil ekonomi och en engagerad och aktiv styrelse. Stockholmspolisens IF Simförening bedriver för närvarande verksamhet i nio simhallar i Stockholm och har i dagsläget över 2500 medlemmar.

 

Befattningsbeskrivning:

 • Ansvara för en av tävlingsgrupperna.
 • Tillsammans med huvudtränare planera och genomföra träning, tävling och läger för klubbens tävlingsgrupper.
 • Vara delaktig i klubbens övergripande utvecklingsarbete genom att bidra med kompetens och idéer.
 • Vara ett ansikte utåt för klubben.

Profil:

Vi söker dig som har:

 • erfarenhet och god kunskap om ledarskap
 • god skriftlig och muntlig kommunikationsförmåga
 • pedagogiska kunskaper om barn, ungdomar och unga vuxna.
 • kunskap om den fysiska och psykiska utvecklingen hos såväl barn som vuxna
 • erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar inom simsporten
 • förmåga se möjligheter och lösa problem
 • förmåga att hantera stressiga och intensiva arbetsuppgifter och perioder på ett ödmjukt sätt
 • god förståelse för föreningslivet
 • möjlighet att genomföra tränings- och tävlingsplanering samt målsättningsarbete
 • relevant utbildning

Egenskaper:

Det är av stor betydelse att du är intresserad av att arbeta i ett tajt team där fokus ligger på utveckling. Du har visioner och idéer kring hur vi kan utveckla vår förening samt en vilja och förmåga att genomföra dem. Vidare har du ett gott ledarskap samt inspirerar på ett sätt som kan utveckla föreningen, aktiva, övriga tränare och föräldrar. En positiv och öppen personlighet värdesätts mycket.

 

Anställningsform:

Omfattningen av tjänsten kan diskuteras utefter sökandens profil, dock minst 50%. Tillträde senast 1 januari 2023. Inledningsvis ett år med möjlighet till förlängning.

 

Skicka ansökningshandlingar med CV, personligt brev och löneanspråk till: info@polisensimning.se

 

För frågor om tjänsten, vänligen kontakta verksamhetsansvarig på ovanstående adress. Intervjuer kommer att ske löpande. Tillträde enligt ök (med möjlig till att börja tidigare än 1 januari 2023).

Vi söker tränare för timanställning till vår breddverksamhet

Bli en del av ett fantastiskt tränarteam!

 

Stockholmspolisens Simförening bildades i samband med OS i Stockholm och har anor från 1912.

 

Vår simverksamhet finns på flera bad däribland Eriksdalsbadet och breddbaden i Skärholmen, Gubbängen, GIH, Västertorp, Bredäng, Forsgrenska, Högdalen och Kronobergsbadet. Vi bedriver verksamhet för barn och ungdomar från simskola upp till elitverksamhet. I föreningen finns även en masterssektion och vi erbjuder flertalet populära crawlkurser för vuxna. I dagsläget är vi cirka 2 500 medlemmar.

 

Vi söker nu nya medarbetare till vår simskola och våra utmanargrupper, vars träning bedrivs på alla våra breddbad. Vi vill att du som söker ska vara en positiv ledare. Erfarenhet som simmare eller erfarenhet från simundervisning eller annan undervisning är ett plus. Lönen är ålders- och utbildningsbaserad. Vi ser helst att du som söker är minst 18 år gammal men alla över 15 år är välkomna att skicka in sitt CV till info@polisensimning.se.

 

 
 
Sponsorer
 
Partners
Vår bildsida