SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Stockholmspolisens IF
Simförening

Simskoleansvarig

Vi söker en ledare med ansvar för vår simskola. Vi söker dig som är en driven och positiv ledare. Du har erfarenhet och utbildning inom simning, pedagogisk undervisning och ett brinnande intresse för simundervisning samt utveckling av barn och unga. Vi är en av Sveriges mest framgångsrika simklubbar. Verksamheten omfattar nybörjarsimning, ungdomselit, vuxensimning och masters. I klubben finns idag sex fastanställda samt ca 80 timanställda simtränare. Det finns även personal som ansvarar för administration och ekonomi. Föreningen har en stabil ekonomi och en engagerad och aktiv styrelse. Vi bedriver för närvarande verksamhet i nio simhallar i Stockholm och har i dagsläget nästan 3000 medlemmar.

 

Befattningsbeskrivning:

 • Ansvara för och utveckla vår simskoleverksamhet (ca 700-800 barn per termin) samt sommarsimskola (ca 1000 barn).
 • Tillsammans med breddansvarig planera och genomföra simundervisning för barn.
 • Leda och stötta våra ledare som jobbar med simskolegrupper.
 • Kommunicera med vårdnadshavare.
 • Vara delaktig i klubbens övergripande utvecklingsarbete genom att bidra med kompetens och idéer.
 • Vara ett ansikte utåt för klubben.

Profil

Vi söker dig som har:

 • erfarenhet och god kunskap om ledarskap
 • god skriftlig och muntlig kommunikationsförmåga 
 • pedagogiska kunskaper om barn
 • kunskap om den fysiska och psykiska utvecklingen hos barn
 • erfarenhet av att arbeta med barn inom simsporten
 • förmåga se möjligheter och lösa problem
 • förmåga att hantera stressiga och intensiva arbetsuppgifter och perioder på ett ödmjukt sätt 
 • god förståelse för föreningslivet
 • möjlighet att genomföra verksamhetsplanering och utveckling samt målsättningsarbete 
 • relevant utbildning

Egenskaper

Det är av stor betydelse att du är intresserad av att arbeta i ett tajt team där fokus ligger på utveckling. Du har visioner och idéer om hur vi kan utveckla vår förening samt en vilja och förmåga att genomföra dem. Vidare har du ett gott ledarskap samt inspirerar på ett sätt som kan utveckla föreningen, aktiva, övriga tränare och föräldrar. En positiv och öppen personlighet värdesätts mycket.

 

Anställningsform

Omfattningen av tjänsten kan diskuteras utefter sökandens profil, dock minst 50%.

Skicka ansökningshandlingar med CV, personligt brev och löneanspråk till: info@polisensimning.se.

För frågor om tjänsten, vänligen kontakta verksamhetsansvarig på ovanstående adress. Intervjuer kommer att ske löpande. Tillträde enligt ök.

Vi söker tränare för timanställning till vår breddverksamhet

Bli en del av ett fantastiskt tränarteam!

 

Stockholmspolisens Simförening bildades i samband med OS i Stockholm och har anor från 1912.

 

Vår simverksamhet finns på flera bad däribland Eriksdalsbadet och breddbaden i Skärholmen, Gubbängen, GIH, Västertorp, Bredäng, Forsgrénska, Högdalen och Kronobergsbadet. Vi bedriver verksamhet för barn och ungdomar från simskola upp till elitverksamhet. I föreningen finns även en masterssektion och vi erbjuder flertalet populära crawlkurser för vuxna. I dagsläget är vi cirka 3 000 medlemmar.

 

Vi söker nu nya medarbetare till vår simskola och våra utmanargrupper, vars träning bedrivs på alla våra breddbad. Vi vill att du som söker ska vara en positiv ledare. Erfarenhet som simmare eller erfarenhet från simundervisning eller annan undervisning är ett plus. Lönen är ålders- och utbildningsbaserad. Vi ser helst att du som söker är minst 18 år gammal men alla över 15 år är välkomna att skicka in sitt CV till info@polisensimning.se.

 

Vad vi erbjuder:

 1. Konkurrenskraftiga löner: Vår organisation erbjuder konkurrenskraftiga löner till våra timanställda. Detta innebär att vi vill ge våra medarbetare en rättvis ersättning för deras arbete och uppmuntra till att fortsätta prestera på hög nivå.
 2. Kollektivavtal: Vi är anslutna till Arbetsgivaralliansen. Kollektivavtal ger arbetstagare rätt till en viss lön och förmåner som kan vara bättre än vad de skulle ha fått utan ett kollektivavtal som till exempel bättre arbetsvillkor, trygghet, konflikthantering samt arbetsgivarens konkurrenskraft. 
 3. Semestertillägg 12%: Vi erbjuder våra timanställda semestertillägg på 12%. Detta ger våra medarbetare en extra ersättning utöver deras vanliga lön.
 4. Betalning av alla lagstadgade sociala avgifter: Vi betalar alla de sociala avgifter som krävs enligt lag för våra timanställda. Detta inkluderar exempelvis arbetsgivaravgifter och försäkringsavgifter.
 5. Betalning av pension för alla över 25 år: Vi erbjuder pension till alla våra timanställda som är över 25 år. Detta ger en trygghet för framtiden och är en viktig del av vår personalpolitik.
 6. Gratis utbildningar: Vi erbjuder gratis utbildningar till våra timanställda för att ge dem möjlighet att utveckla sin kompetens och karriär. Detta inkluderar både interna och externa utbildningar.
 7. Friskvård: Vi uppmuntrar våra timanställda att ta hand om sin hälsa genom att erbjuda två friskvårdsaktiviteter per år. Vi anordnar dessa i samband med terminsavslutning.
 8. Vara en del av modern, dynamisk och framgångsrik förening: Som timanställd hos oss blir du en del av en modern, dynamisk och framgångsrik förening. Vi arbetar aktivt för att skapa en positiv arbetsmiljö där alla medarbetare trivs och kan utvecklas.
 9. Flexibel arbetsmängd och ansvar: Vi erbjuder jobb året runt och ger våra timanställda flexibilitet att själva välja hur mycket de vill jobba och hur mycket ansvar de vill ta. Detta gör det möjligt för våra medarbetare att anpassa sin arbetstid efter sina individuella behov och samtidigt kunna få ut det mesta av sin anställning hos oss.

 

 
Våra tävlingar
Sponsorer
Sociala medier
Samarbetspartner