Bokningen till hösten är nu öppen!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Stockholmspolisens IF
Simförening
Vi söker timanställda tränare till vår breddverksamhet.
Bli en del av ett fantastiskt tränarteam!

Stockholmspolisens IF Simförening är en förening med anor från 1912 som bildades i samband med OS i Stockholm. Föreningen startade med dragkamp och har idag många olika idrottssektioner där Stockholmspolisens IF Simförening är en utav dem.

 

Vår simverksamhet finns på flera bad däribland Eriksdalsbadet, Skärholmen, Gubbängen, GIH, Västertorp, Bredäng, Forsgrénska och Kronobergsbadet. Vi bedriver verksamhet för barn och ungdomar från simskola upp till elitverksamhet. I föreningen finns även en masterssektion och vi erbjuder flertalet populära crawlkurser för vuxna. I dagsläget är vi cirka 1 800 medlemmar.

 

Vi söker nu efter nya medarbetare till vår simskola och skolsim, vars träning bedrivs på alla våra breddbad. Som sökande vill vi att du ska vara en positiv ledare med erfarenhet från simning och pedagogisk undervisning. Lönen är ålders- och utbildningsbaserad med en fast summa per grupptillfälle. Vi ser helst att du som söker är minst 18 år gammal men alla över 15 år är välkomna att skicka in sitt CV till info@polisensimning.se.

 
 
Sponsorer
 
Partners
Vår bildsida