SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Stockholmspolisens IF
Simförening
Teknikgrupper
Nivåbeskrivningar
Se hur man som simmare går vidare bland de olika nivåerna och var de ingår i föreningens grupputbud på simlinjen.

Utmanaren brons (förberedande teknik/ tävlingssim) 7-11 år
Första steget mot tävlingssimning. Vi övar teknik i de fyra simsätten, starter och vändningar samt deltar i våra egna tävlingar samt knattetävlingar. Målet med gruppen är att behärska tekniken i simsätten ryggsim, bröstsim, frisim och fjäril, samt att kunna gå vidare till gruppen Utmanaren silver. 

För att få gå i denna grupp måste man ha klarat kraven för märkena Hajen brons, Hajen silver, Hajen guld och övriga krav för att flyttas upp.

Terminsavgift: 2650kr (träning 2 ggr/vecka)


Utmanaren silver (förberedande teknik/ tävlingssim) 7-11 år

Andra steget mot tävlingssimning. Vi fortsätter öva teknik i de fyra simsätten, starter och vändningar, deltar i våra egna tävlingar samt knattetävlingar. Målet med gruppen är att behärska tekniken i simsätten ryggsim, bröstsim, frisim och fjäril, ha minst en guldtid från tävlingen Utmanaren samt att kunna gå vidare till gruppen Utmanaren guld.


För att få gå i denna grupp ska man vara simkunnig, kunna behärska ryggsim, bröstsim, frisim samt ha en förståelse för fjäril, klarat kraven för märkena Hajen brons, Hajen silver och de två första kraven för Hajen guld.


Terminsavgift: 2650kr (träning 2 ggr/vecka)


Utmanaren silver är för åldrarna upp till 11 år. Är man äldre än detta så är en Swim Open silver grupp att föredra (kan dock finnas undantag om tränaren bedömer detta).


Utmanaren guld (förberedande teknik/ tävlingssim) 7-12 år

Sista steget till tävlingssimning. Vi fortsätter utveckla teknik i de fyra simsätten samt introducerar fart och distans. Som simmare i gruppen deltar man i klubbens egna tävlingar samt vissa externa tävlingar (krav är att delta minst 1 tävling/ termin). Målet med denna grupp är Lilla pokalen, det vill säga att erhålla guldtider i 25- metersdistanserna, samt att gå vidare till gruppen Simiaden brons


För att gå i denna grupp bör man ha gått gruppen Utmanaren Silver alternativt att man redan behärskar det som ingår i den gruppen.


Terminsavgift: 2750kr (träning 3 ggr/vecka)


Utmanaren guld är för åldrarna upp till 12 år. Är man äldre än detta så är en Swim Open guld grupp att föredra (kan dock finnas undantag om tränaren bedömer detta).

 
 
Sponsor
 
Partners
Vår bildsida