SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Stockholmspolisens IF
Simförening

Swim 4 All

Meningsfull fritid för barn och unga under skoloven

 

Vårt pågående projekt "Swim 4 All" i samarbete med Svensk Simidrott erbjuder simkurser för barn och ungdomar under skoloven till ett förmånligt pris av 100 kr, vilket har rönt stor uppskattning och lockat stor deltagarintresse. Projektet stöds ekonomiskt av Idrottsklivet, en satsning inom idrottens inkluderingsarbete för att främja meningsfull fritid för barn och unga.

 

Målgruppen för projektet inkluderar barn och ungdomar mellan 4 och 15 år, folkbokförda i Skärholmens stadsdel (Sätra, Bredäng, Skärholmen, Vårberg), med särskilt fokus på de som ännu inte varit en del av vår förening.

 

Syftet med projektet är att öka simkunnigheten, social inkludering och trygghet i Skärholmens stadsdel. Genom att erbjuda ekonomiskt tillgänglig simundervisning strävar vi efter att skapa en meningsfull och hälsosam fritid för fler barn och ungdomar i området. 

 

Projektets mål inkluderar att öka simkunnigheten i prioriterade områden för att minska risken för drunkningsolyckor, utbilda och rekrytera lokala ledare för en mer inkluderande simidrottsmiljö, introducera simning som både fritidsaktivitet och potentiell tävlingsidrott, samt skapa långsiktigt engagemang för att integrera deltagarna i vår ordinarie verksamhet.

 

Vi strävar inte bara efter att erbjuda simning utan att skapa en hållbar och inkluderande simmiljö för hela samhället.

 

För att veta vilken nivå respektive steg motsvarar eller kursernas schema se Nivåbeskrivningar och Aktuellt grupputbud.

 

Affisch

 

Kontakt och bokning

För frågor om projekt Swim 4 All meddela simskola@polisensimning.se

För att boka en kurs klicka här!

Nyheter från föreningen
 
Våra tävlingar
Sponsorer
Sociala medier
Samarbetspartner