SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Stockholmspolisens IF
Simförening
Välkommen till Stockholmspolisens IF Simförenings hemsida!
Bli en del av ett fantastiskt team med Stockholmspolisens IF Simförening! 

Med medlemmar i alla åldrar, är SPIF en förening som värderar respekt gentemot andra, glädje och gemenskap i såväl vattnet som på poolkanten. Vi vill att simning ska förknippas med något meningsfullt och roligt, och arbetar därför ständigt för att hålla en god kvalité och stämning på våra träningar. 

Föreningen erbjuder tävlingsinriktad träning för medlemmar som vill utvecklas till tävlingsidrottare, men även en bred nybörjarverksamhet för barn, unga och vuxna som vill lära sig att simma och utveckla sin simteknik. Dessutom erbjuder vi träningsgrupperna Swim Open för unga som inte vill tävla, där huvudfokus ligger på simning endast som motionsform. Föreningen använder flera bad i Stockholm med Eriksdalsbadet som centrum för elitverksamheten. 

I Simlinjen, som visas i bilden till höger, får man en bra översikt över de grupper SPIF erbjuder (klicka på bilden för att förstora). Simlinjen är en schematisk bild över hur man som medlem kan röra sig uppåt bland grupperna eller som ny komma in i vår förening i en grupp som passar en. Mer information om respektive grupp hittas i den övre menyn högst upp på hemsidan.

Verksamhetsidé & värdegrund

Verksamhetsidé

 

Föreningen ska främja och uppmuntra till simning på alla nivåer från vattenvana och motionssimning till tränings- och tävlingssimning på elitnivå. Detta genom att erbjuda en inkluderande verksamhet anpassad för ändamålet.

 

Värdegrund

 

Inkludering och respekt

Alla är välkomna att tillhöra vår gemenskap och ska känna sig trygga i vår idrottsmiljö. Vi visar kamratskap gentemot alla och accepterar varandras olikheter. Vi bemöter varandra och andra med respekt och uppträder korrekt gentemot alla vi möter i samband med vårt idrottsutövande.

Vi följer alltid klubbens och badens regler och tar aktiv ställning mot våld, diskriminering, mobbning, droger och dopning.


Gemenskap och glädje

Med gemenskap och trygghet kommer glädjen av att få höra ihop med andra.

Var och en ska kunna träna och tävla utifrån sina egna förutsättningar, på sina egna villkor och för sin egen skull. Genom att heja på och stötta varandra sprider vi glädje och positiv energi. Vi bemöter andra som vi själva vill bli bemötta.


Utveckling och kontinuitet

Kontinuitet i det vi gör är viktigt för såväl den egna som för klubbens utveckling samt för att bibehålla och främja en fortsatt hög kvalitet. I en stabil verksamhet underlättas arbete mot såväl långsiktiga prestationsmål som vardagliga hälsomål.

 
 
Sponsor
 
Partners
Vår bildsida