SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Stockholmspolisens IF
Simförening
SPIF sportkollo 2021

Simma, sporta och ha kul sommaren 2021 med SPIF!

 

I sommar erbjuder Stockholmspolisens IF Simförening ett utvecklande och härligt sommarkollo för barn och unga i åldrarna 9-14 år.

 

Verksamheten syftar till att fördjupa simmarnas simkunskaper och teknik inom de fyra simsätten, men kanske främst till att uppmuntra till en aktiv och rolig vecka med möjligheten för deltagarna att testa på spännande aktiviteter utöver simningen. Exempel på vad som kan tänkas ingå är Beach volleyboll, basket, orientering, gymnastik, simhopp, öppet vatten, vattenpolo, paddling, badminton och mycket annat. Alla träningspass och aktiviteter kommer ske på eller i närheten av Eriksdalsbadet (inomhusbassäng), samt hållas av kunniga och erfarna tränare och instruktörer inom SPIF.

 

Som ett nytt initiativ ska några aktiviteter även innehålla ett element av att "ge tillbaka" till samhället. Kollodeltagarna kommer genom roliga och spännande aktiviteter kunna delta i miljöprojekt organiserat av SPIF, däribland Clean Coast Initiativet som stöds av Stockholms Stad. På så sätt kan vi tillsammans hjälpa till att öka medvetenheten om kustföroreningar i Stockholms badområden, samt göra vår vackra kust renare och finare inför sommaren!

 

Sommarupplägg

Kollot pågår under en vecka (måndag till fredag) från morgon till eftermiddag. Dagsschemat omfattar ett simpass (9:00-11:00), lunch och ledighet (11:00-13:00) och eftermiddagsaktivitet (13:00-15:00).

Avsläpp (tidigast kl. 8:00) och hämtning (senast kl. 16:00) sker på Eriksdalsbadet*. 

 

Kollot är uppdelat i omgång 1 (vecka 27), omgång 2 (vecka 28) samt omgång 3* (vecka 32).

 

*På vecka 32, omgång 3, vi måsta andra avsläpp lite (tidigast kl. 10:00) och hämtning (senast kl. 18:00).

 

NY OMGÅNG på vecka 30!!

Kollot ar speciellt för simmare från 7 till 12 år.

 

Max antal deltagare: 20 stycken

Krav på att få delta är simkunnighet, samt innehavande av SL-kort då några aktiviteter kan tänkas ske utanför badet.

Minimun antal deltagare är 15.

 

Avgift

Pris: 1250 kr (heldagsaktiviteter under en vecka, måndag till fredag)

Observera att en Medlemsavgift tilkommer för icke-medlemmar.

 

Kontakt och bokning
För frågor om kursen meddela info@polisensimning.se
För att boka en kurs klicka här!

 

 
 
Sponsor
 
Partners
Vår bildsida