Bokningen till hösten är nu öppen!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Stockholmspolisens IF
Simförening
SPIF sportkollo 2022

Simma och sporta med SPIF på Sommar Sportkollo 2022!

 

Missa inte sommarens härliga sportkollo för barn och unga i åldrarna 10-15 år. Under en vecka fylls dagarna av simning och en mängd andra spännande aktiviteter, såsom badminton, gymnastik, simhopp, vattenpolo, kajak, beach volleyboll och annat*.

 

*Aktiviteterna kan variera lite mellan veckorna på grund av tillgänglighet och olika väderförhållanden. 

 

Kollot syftar till att fördjupa deltagarnas simkunskaper och teknik i de fyra simsätten, men kanske främst att uppmuntra till en aktiv vecka fylld av nya, spännande aktiviteter. Alla träningspass och aktiviteter sker på eller i närheten av Eriksdalsbadet, och hålls av kunniga och erfarna tränare inom SPIF. 

 

Som förra året kommer sommarkollot innehålla några aktiviteter med ett element av att "ge tillbaka" till samhället. Kollodeltagarna kommer genom roliga och spännande aktiviteter kunna delta i miljöprojekt organiserat av SPIF, däribland “Clean Coast” Initiativet som stöds av Stockholms Stad. På så sätt kan vi tillsammans hjälpa till att öka medvetenheten om kustföroreningar i Stockholms badområden, samt göra vår vackra kust renare och finare inför sommaren!

 

Bokning

Anmälan öppnar den 10 maj (medlemmar) eller den 15 maj (allmänheten). 

 

OBS! Eftersom vi reser utanför badet vid några av aktiviteterna krävs det att deltagarna har med sig ett eget SL-kort. Egen lunch ska också tas med varje dag.

 

Upplägg

Kollot pågår under en vecka (mån-fre) från morgon till eftermiddag. Det generella dagsschemat omfattar ett simpass (9:00-11:00), lunch och ledighet (11:00-13:00) och eftermiddagsaktivitet (13:00-15:00). Avsläpp (tidigast kl. 8:00) och hämtning (senast kl. 16:00) sker vid Eriksdalsbadet sommarentré. 

 

Kollot finns tillgängligt vecka 27-28 och 31-32. Vid stort intresse kan även vecka 29-30 öppnas.

 

Max antal deltagare: 20 (minimum 15 deltagare för att kollot ska genomföras).

Krav för att få delta är simkunnighet i de fyra simsätten (motsvarande nivåer är Utmanaren Guld - Simiaden Guld).

 

Avgift

Pris: 1250 kr (heldagsaktiviteter under en vecka, måndag till fredag)

Observera att en Medlemsavgift tilkommer för icke-medlemmar.

 

Kontakt och bokning

För frågor om kursen meddela info@polisensimning.se

För att boka en kurs klicka här!

 

 
 
Sponsorer
 
Partners
Vår bildsida