SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Stockholmspolisens IF
Simförening

Simma i sommar

Simma, sporta och umgås med SPIF i sommar

Under sommaren erbjuder Stockholmspolisens IF Simförening ett flertal sommaraktiviteter för alla åldrar och nivåer. Alla som är intresserade, såväl medlemmar som utomstående, är välkomna att delta. Se vilka kurser och aktiviteter som erbjuds listade längre ned på sidan.

 

Viktiga datum Sommar 2024:

Den 15 april kl. 8:00 öppnar vi bokningen för nuvarande medlemmar.  
Den 20 april kl. 8:00 öppnar vi bokningen för icke-medlemmar.
 
Gör en intresseanmälan redan nu för att få det exakta datumet och bli påmind när det är dags att boka. 
 

Sommarens kursutbud 

Se vilka kurser som erbjuds i sommar listade nedan. För mer information, klicka på respektive kursrubrik.

 

Sommarsimskola & Teknik Sommarkurs (för åldrarna 4-10 år samt 9-14 år)

Sommarsimskola riktar sig till barn som under sommaren vill utveckla grundläggande simkunskaper och få en lekfull relation till att röra sig i vattnet. Fortsättningskursen, Teknik Sommarkurs, riktar sig till barn och unga som vill fortsätta utveckla och fördjupa sina simkunskaper. 

 

Verksamheten delas in i 7 nivåer baserat på förkunskaper, där teknikkursen motsvarar den högsta nivån. Under en vecka (måndag till fredag) får simmarna testa på roliga, utmanande och progressiva övningar både i vatten och på land.

 

Kurserna kommer finnas tillgängliga under hela sommaren. För mer information om simskolans förkunskapskrav, avgift, plats och kontaktuppgifter med mera, klicka här!

 

Sommar sportkollo (för åldrarna 10-15 år)

Sommar sportkollo för barn och unga i åldrarna 10-15 år. Kollot syftar till att fördjupa deltagarnas simkunskaper och teknik i de fyra simsätten, men kanske främst att uppmuntra till en aktiv vecka fylld av nya, spännande aktiviteter, såsom badminton, gymnastik, simhopp, vattenpolo, kajak, beach volleyboll och annat. 

 

Kollot pågår under en vecka (måndag till fredag) och simmarna är där från morgon till eftermiddag. För mer information om förkunskapskrav, upplägg, avgifter och kontaktuppgifter med mera, klicka här!

 

Öppet vatten kurs för vuxna

Denna kurs är ett roligt och socialt alternativ för er vuxna som också vill utveckla er simning samt träna och umgås med andra i sommar. Kursen tar plats i Sicklasjön från och med den 25 maj. Första vecka är det gratis att prova på. Mer info om kursen hittar ni här!

 

Kontakt och bokning
För frågor om någon av kurserna meddela info@polisensimning.se
För att boka en av ovanstående sommarkurser, klicka här!

 

Nyheter från föreningen
 
Våra tävlingar
Sponsorer
Sociala medier
Samarbetspartner