SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Stockholmspolisens IF
Simförening
Simma i sommar
Öppet vatten med SPIF i Sicklasjön

Simma, sporta och umgås tillsammans med SPIF i sommar

På grund av den pågående pandemin kommer många med stor sannolikhet att stanna hemma i Stockholm över sommaren, så varför inte passa på att umgås med vänner, simma och ha kul med oss i SPIF under tiden! 

 

Sommarkurser 2021

Under den kommande sommaren erbjuder Stockholmspolisens IF Simförening ett flertal sommaraktiviteter för alla åldrar och nivåer. Alla som är intresserade, såväl medlemmar som utomstående, är välkomna att delta.

 

Nedan står de kurser vi erbjuder listade. För mer information, klicka på respektive kursrubrik.

 

- Sommarsimskola & Teknik Sommarkurs (för barn i åldrarna 4-10 år + 9-14 år)

 

Simskolan riktar sig till barn som vill utveckla grundläggande simkunskaper och få en lekfull relation till att röra sig i vattnet. Fortsättningskursen, Teknik Sommarkurs, riktar sig till barn och unga som vill fördjupa sina simkunskaper ytterligare. Verksamheten inkluderar roliga, utmanande och progressiva övningar, både i vatten och på land.

 

Simskolan delas in i 2 nivåer baserat på förkunskaper, och nivå 3 motsvarar fortsättningskursen. Under en vecka (måndag till fredag) deltar simmarna på 2 timmars-lektioner varje dag. Kurserna kommer finnas tillgängliga under hela sommaren. För mer information om simskolans förkunskapskrav, avgifter, plats och kontaktuppgifter med mera, klicka här!

 

- Sommar sportkollo (för åldrarna 9-14)

 

Sommar simkollo riktar sig till simmare på nivån motsvarande Utmanaren Guld, Simiaden Silver eller Simiaden Guld. Kollot har ett huvudfokus på simning med erfarna simtränare, men inkluderar en mängd andra roliga aktiviteter för deltagarna. 

 

Kollot pågår under en vecka (måndag till fredag) och simmarna är där från morgon till eftermiddag. För mer information om förkunskapskrav, upplägg, avgifter och kontaktuppgifter med mera, klicka här!

 

- Öppet vatten kurs för vuxna

 

Vi erbjuder även en öppet vatten kurs för vuxna, vilket exempelvis lämpar sig utmärkt för er föräldrar som också vill utveckla er simning. Dessutom är det ett roligt och säkert sätt att umgås med andra efter en lång period av isolering under pandemin, då allt sker utomhus och med distans till varandra. Kursen tar plats i Sickla sjön från och med den 25 maj. Första vecka är det gratis att prova på. Mer info om kursen hittar ni här!

 

Kontakt och bokning
För frågor om någon av kurserna meddela info@polisensimning.se
För att boka en av ovanstående sommarkurser, klicka här!

 

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hem, 11/10 22:30 
Hem, 06/10 22:00 
Hem, 03/10 22:56 
Hem, 03/07 20:27 
 
 
Sponsor
 
Partners
Vår bildsida