Bokningen till hösten är nu öppen!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Stockholmspolisens IF
Simförening
Simma i sommar
Öppet vatten med SPIF i Sicklasjön

Simma, sporta och umgås med SPIF i sommar

 

Under sommaren erbjuder Stockholmspolisens IF Simförening ett flertal sommaraktiviteter för alla åldrar och nivåer. Alla som är intresserade, såväl medlemmar som utomstående, är välkomna att delta. Se vilka kurser och aktiviteter som erbjuds listade längre ned  på sidan.

 

Viktiga datum (sommar 2022)


Anmälan/ bokning till kurserna öppnar enligt följande:

 

Sommarsimskola:

För nuvarande medlemmar: 4 maj kl. 08:00 

För nya medlemmar: 8 maj kl. 08:00 

 

Sportkollo:

 

Öppet vatten för vuxna:

Anmälan är redan öppen.

 

Sommarens kursutbud 

 

Se vilka kurser som erbjuds i sommar listade nedan. För mer information, klicka på respektive kursrubrik.

 

- Sommarsimskola & Teknik Sommarkurs (för åldrarna 4-10 år samt 9-14 år)

 

Sommarsimskola riktar sig till barn som under sommaren vill utveckla grundläggande simkunskaper och få en lekfull relation till att röra sig i vattnet. Fortsättningskursen, Teknik Sommarkurs, riktar sig till barn och unga som vill fortsätta utveckla och fördjupa sina simkunskaper. 

 

Verksamheten delas in i 6 nivåer baserat på förkunskaper, där teknikkursen motsvarar den högsta nivån. Under en vecka (måndag till fredag) får simmarna testa på roliga, utmanande och progressiva övningar både i vatten och på land.

 

Kurserna kommer finnas tillgängliga under hela sommaren. För mer information om simskolans förkunskapskrav, avgift, plats och kontaktuppgifter med mera, klicka här!

 

- Sommar sportkollo (för åldrarna 9-14 år)

 

Sommar sportkollo riktar sig till unga simmare på en nivå motsvarande Utmanaren Guld, Simiaden Silver eller Simiaden Guld. Kollot har ett huvudfokus på simning med erfarna simtränare, men omfattar en mängd andra roliga aktiviteter för deltagarna. 

 

Kollot pågår under en vecka (måndag till fredag) och simmarna är där från morgon till eftermiddag. För mer information om förkunskapskrav, upplägg, avgifter och kontaktuppgifter med mera, klicka här!

 

- Öppet vatten kurs för vuxna

 

Denna kurs är ett roligt och socialt alternativ för er vuxna som också vill utveckla er simning samt träna och umgås med andra i sommar. Kursen tar plats i Sicklasjön från och med den 25 maj. Första vecka är det gratis att prova på. Mer info om kursen hittar ni här!

 

Kontakt och bokning
För frågor om någon av kurserna meddela info@polisensimning.se
För att boka en av ovanstående sommarkurser, klicka här!

 

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hem, 03/05 21:25 
Hem, 01/04 12:08 
Hem, 13/03 21:04 
Hem, 23/12 06:29 
 
 
Sponsorer
 
Partners
Vår bildsida