Bokningen till hösten är nu öppen!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Stockholmspolisens IF
Simförening
Crawlkurs
Öppet vatten simning för vuxna
Öppet vatten i Riddarfjärden

Det är snart dags att börja simma i öppet vatten. Kursen leds av erfarna och kunniga tränare inom både tävlingssimning i bassäng och öppet vatten simning. 

 

Simma öppet vatten sommaren 2022 med SPIF

Stockholmspolisens IF Simförening erbjuder bokningsbara, härliga sommarkurser för vuxna i öppet vatten. Genom att plocka bort alla moment som innebär närkontakt, lämpar sig våra öppet vatten-kurser perfekt för dig som på ett säkert sätt vill simma och umgås med andra i sommar. Kursen leds av erfarna och kunniga tränare inom både tävlingssimning i bassäng och öppet vatten-simning. 

 
När och var går kurserna?
Kurserna börjar tisdagen den 31 maj (vecka 22) och slutar torsdagen den 28 juli (vecka 30).
Träningspassen sker i Sicklasjön (mötesplats Sickla strand).

Det finns inga ordentliga omklädningsrum och dusch på plats men ni kan lämna mindre värdesaker (mobiler, nycklar, plånböcker) hos tränare. 
 
Krav för deltagande
Krav för att få delta i öppet vatten är att man ska kunna simma ett 60-minuterspass och kunna simma 200m crawl på fyra minuter eller snabbare (antagningskrav för crawlkurs steg 3), samt ha en våtdräkt och säkerhetsboj (använd rabattkoden "polisensimning" för rabatt på ditt köp av utrustning från vår sponsor HEAD). Om du behöver köpa en våtdräkt kommer vår sponsor Head kommer att vara på plats i början av kursen. Vi informerar alla anmälda om exakt datum och tid, så att du kan få möjlighet att prova olika modeller och storlekar samt få råd från proffs på plats.

Schema
Tisdagar och torsdagar
Mötesplats: Sickla Strand
Tid: 18.30 - 19.30

 

Tränare

Våra erfarna tränare i öppet vatten-simning: Mattia, Grega, Rik och Osama.

 

Avgift

Pris: 1900kr (två pass per vecka)

Observera att en medlemsavgift på 100kr tilkommer för icke-medlemmar.

 

Kontakt och bokning
För frågor om kursen meddela info@polisensimning.se
För att boka en kurs klicka här!

 

 

 
 
Sponsorer
 
Partners
Vår bildsida