SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Stockholmspolisens IF
Simförening
Tävlingar
Polisen HEAD to Head
Tävla med oss på HEAD to Head
Med mer än 1000 deltagare per tävling är HEAD to Head en av Stockholms största simtävlingar. Tillställningen utspelar sig i 25-metersbassängen på Sveriges nationalarena och många av våra gruppers huvudsakliga träningsarena Eriksdalsbadet. Tack vare tävlingens popularitet och stora deltagarantal är det en stor inkomstkälla för klubben, och ett bra tillfälle för simmarna att visa sin tävlingskapacitet i den bassängen de är vana vid.

Mer information
När tävlingen närmar sig uppdateras hemsidan med mer specifik information om tävlingen. Datum, tider, upplägg etc. hittas redan nu i Inbjudan. Innan tävlingen går av stapeln publiceras all nödvändig info, såsom startlistor och deltagarlistor, i ett PM. Avslutningsvis kommer tävlingens Resultat publiceras när hela tävlingen är avslutad.

Mot bakgrund av Covid-19 tar föreningen självklart hänsyn till de rekommendationer och restriktioner som gäller, vilket innebär att årets tillställning kommer bli något annorlunda. I nyheten nedan finns information gällande det här kopplat till årets tävling. 

 
 
Sponsor
 
Partners
Vår bildsida