SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Stockholmspolisens IF
Simförening
Tävlingar

Utmanaren

Tävla med oss på Utmanaren 

SPIF Utmanaren är den första simtävling som du som simmare i Polisens IF träffar på, när du börjar träna i nivån Hajen. Det är en bra och rolig möjlighet för simmarna att börja få och förbättra sina personbästa samt att öva på att tävla generellt. Tävlingen hålls fyra gånger om året och arrangeras av SPIF Simförening. 

 

Det är en tävlingsform där simmarna tävlar mot sig själva, och målet är att lära sig att tävla på ett korrekt sätt och samtidigt uppnå guldtider på de olika distanserna. Om simmaren gör något fel under ett lopp så blir hen ej diskvalificerad utan får endast en anmärkning av inlärningssyfte. 

 

Observera att tävlingen tar cirka tre timmar att genomföra, så vi rekommenderar att ta med matsäck. Annan förberedelse och saker man som förälder och simmare kan tänka på inför tävlingen hittas under Inför tävlingen.

 

Mer information

När Utmanaren närmar sig uppdateras hemsidan med mer specifik information om tävlingen. Datum, tider, upplägg etc. hittas i Inbjudan. Innan tävlingen går av stapeln publiceras all nödvändig info i ett PM. Avslutningsvis kommer även tävlingens Resultat publiceras när hela tävlingen är avslutad.

 

Regler

Man måste ha klarat en guldtid utan anmärkning för att få simma den längre distansen i samma gren.

Simmare i gruppen Hajen får tävla i max två grenar.

Eftersom detta är en tävling där man lär sig tävla första gången så ingår även man svarar på kallelsen i tid. Därför tar vi inte emot några efteranmälningar.

Tränaren bestämmer (i samråd med simmaren) och anmäler vilka grenar simmaren ska tävla i.

 

Hur anmäler man sig?

En kallelse skickas till alla berörda simmare.
Anmälan om deltagande görs genom att svara kallelse till tävlingen.
 
Vill man medverka så svarar man JA alternativt NEJ på den. (lämna ingen kommentar för vi ser inte dem) senast det datum som anges.
Efter det datumet så kommer man inte kunna svara på kallelsen
Har ni frågor maila till simskola@polisensimning.se
 
Våra tävlingar
Sponsorer
Sociala medier
Samarbetspartner