SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Stockholmspolisens IF
Simförening
Tävlingar
Våra arrangemang
Stockholmspolisens IF Simförenings egna arrangemang.
SPIF arrangemang
SPIF Simförening anordnar varje år ett flertal egna tillställningar, varav många är viktiga inkomstkällor för klubben och bra tävlingsmöjligheter för simmarna. Framförallt utgör våra tävlingar HEAD to Head och HEAD Summer Cup en riktigt bra möjlighet för alla deltagare, både klubbens egna och de utifrån, att på Sveriges nationalarena för simning få officiella tävlingstider och utmana sina personbästa. Föreningens tillställningar är väldigt omtyckta och lyckade, dels tack vare våra duktiga simmare, funktionärer och tränare och dels tack vare all förberedelse och god fika som klubbens medlemmar och föräldrar bidrar till. 

Nedan är en lista över tävlingar som föreningen anordnar:

Se de ordningsregler som gäller under Polisenstilen. Dessa regler avses för såväl simmare, tränare, funktionärer som resterande personer som deltar vid våra arrangemang.

Info kring covid-19
Angående spridningen av covid-19 tar föreningen aktivt del av de rekommendationer och restriktioner som gäller. Med hänsyn till den aktuella situationen kommer därför årets tillställningar blir något annorlunda. Trots det vill vi i föreningen att simmarna ska ha möjligheten att kunna tävla, både för övning och för eventuella kvalbehov. Därför anser vi att det är viktigt att anpassa våra arrangemang, såsom att reducera antalet deltagare, utefter rådande situation, så att de fortfarande kan bli av.

Kontakt
Tävlingsfrågor


Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
 
 
Sponsor
 
Partners
Vår bildsida