SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Stockholmspolisens IF
Simförening
Tävlingar
Polisen klubbmästerskap 16 december 2023
Tävla på KM
SPIF Simförenings omtyckta klubbmästerskap för alla klubbkamrater sker på hemarenan Eriksdalsbadet. Vi avslutar terminen och året med både lättsamma inslag och simning med officiell tidtagning. De som tävlar är nivåerna från Utmanaren Guld till Mästerskap Senior samt Masters. 
 
Stockholmspolisens IF Simförening har stolta traditioner som en av Sveriges genom tiderna mest framgångsrika simklubbar. Vi strävar efter att vara en inkluderande klubb där alla ska trivas. Vi tror att om man har kul så ger också träningen resultat, oavsett personliga mål. Samtidigt vill vi hålla en hög kvalitet och erbjuda den bästa träningen för klubbens simmare.
 
Mer information
När tävlingen närmar sig uppdateras hemsidan med mer specifik information om tävlingen. Datum, tider, upplägg etc. hittas i Inbjudan. Innan tävlingen går av stapeln publiceras all nödvändig info, såsom startlistor och deltagarlistor, i ett PM. Avslutningsvis kommer tävlingens Resultat publiceras när hela tävlingen är avslutad.
 
Våra tävlingar
 
Sponsorer
Partners
Vår bildsida