SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Stockholmspolisens IF
Simförening
Crawlkurs
Friskvårdsbidrag till crawlkurser

Gäller bidraget på alla arbetsplatser? 
Det är upp till respektive arbetsgivare huruvida friskvård ska erbjudas till de anställda eller inte. Sedan 2018 är det även arbetsgivaren som bestämmer vad som räknas som friskvård, det vill säga vilka hälsofrämjande fysiska aktiviteter som man som anställd kan få ersättning för. Simning är generellt sett en lättillgänglig motionsform och en lågkostnadsaktivitet som godkänns som friskvård på många arbetsplatser, och som simningsaktivitet ingår såklart våra crawlkurser. Ta kontakt med din arbetsgivare för att ta reda på arbetsplatsens gällande villkor. 

Hur får man bidraget? 
Då olika regler gäller för olika arbetsplatser, rekommenderas det att först ta kontakt med sin arbetsgivare för att veta hur man ska gå till väga. Vanligt är man själv får lägga ut pengar för aktiviteten, och att ersättningen sedan ges i utbyte mot uppvisat kvitto. Kvittot erhålls efter att köpet är genomfört. 

Regler angående moms för ideella föreningar 
Stockholmspolisens IF Simförening är en ideell förening, som genom att uppfylla särskilda krav klassas som allmännyttig och är därför inte momspliktig. Föreningen behöver således varken registrera sig för eller betala moms, vilket är anledningen till att våra fakturor saknar sådan redovisning. 

VIKTIGT!
Då de betalningsbekräftelser vi ger ut i förstahand saknar viss information är de inför en arbetsgivare inte giltiga att bytas ut mot ett friskvårdsbidrag. För ett fullständigt kvitto, kontakta info@polisensimning.se.
 
 
Sponsorer
 
Partners
Vår bildsida