SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Stockholmspolisens IF
Simförening
Crawlkurs

Välkommen till någon av våra crawlkurser!

Anmälan till omgång 1 HT24 med kursstart vecka 34:

Den 15 juni kl. 10:00 öppnar vi bokningen för nuvarande medlemmar.  

Den 20 juni  kl. 10:00 öppnar vi bokningen för icke-medlemmar. Man kan tyvärr inte bli medlem bara för att få förtur med bokningen. Man kan göra en intresseanmälan för att bli påmind någon dag innan anmälan öppnas. 

 

Lär dig simma crawl som vuxen

Om du vill lära dig att simma crawl och förbättra din simteknik, erbjuder SPIF Simförening utvecklande crawlkurser för ungdomar och vuxna över 18 år. Alla träningar sker inomhus i bassäng, men utgör även en bra grund inför crawl i öppet vatten (open water), triathlon eller som förberedelse för exempelvis Vansbrosimningen och Swimrun. Tränarna på plats är kompetenta simmare med många års egen erfarenhet av idrotten.

 

Kurserna omfattas av åtta träningstillfällen som utgörs av 45 minuter till 1 timme/ vecka. Det erbjuds en startnivå (steg 1), tre fortsättningsnivåer (steg 2, steg 3 och steg 4), och en träningsgrupp som tränar 2 ggr/ vecka. För att veta vilken grupp du ska boka, se nivåbeskrivningar, och för att hitta de kurser vi erbjuder just nu, se aktuellt kursutbud.

 

Avgift

Crawllkurs steg 1-4

 2 000 kr

 8x60min 

Crawllkurs steg 1-4

 1 600 kr

 8x45min 

Crawlkurs 65+ år

 1 600 kr

 8x60min 

Träningsgrupp

 3 100 kr

 2 ggr/vecka

Masters

 3 400 kr

 3 ggr/vecka

 

Hitta information gällande friskvårdsbidrag här!

 

Kontakt- och bokningsinformation

För mer information eller frågor meddela info@polisensimning.se

För att boka en kurs klicka här!

 

Antalet deltagare på crawlkurserna är begränsad för att lektionerna ska vara givande för varje individ, dock genomförs inte kursen vid färre än 5 deltagare. Observera att det inte skapas kölistor vid bokning av crawlkurserna. Istället gäller först till kvarn för varje ny kursbokning, med en dags förtur för medlemmar som redan deltar i en av kurserna. Man bör alltså inte vänta alltför länge med att anmäla sig då platserna snabbt kan gå åt.

 

Observera att kurserna inte heller omfattar några extralektioner för simmare som är uteblivande vid ett eller flera lektionstillfällen. Om man missar en träning, får man delta vid resterande tillfällen och eventuellt ta igen den förlorade träningen på egen hand och på egen bekostnad, exempelvis med hjälp av föregående lektionens övningsmoment. Fråga gärna din tränare om tips.

 

Rabatt på Sportextreme & Swimnet

Vid köp av simutrustning som fenor, paddlar eller platta, erhåller du som medlem en rabattkod till 20% rabatt under kalenderåret hos Sportextreme som är återförsäljare åt vår sponsor Zoggs. 

 

Informationen om rabattkoden ges i samband med övrig information om kursen som du får efter det att du blivit registrerad i en grupp.

 

Länk till SportExtreme och Swimnet.

Nyheter från föreningen
 
Våra tävlingar
Sponsorer
Sociala medier
Samarbetspartner