SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Stockholmspolisens IF
Simförening
Utbildning
Bli en inspirerande ledare inom SPIF!
Utbilda dig till assistent, ledare och tränare inom SPIF
En utbildning till assistent eller ledare kan man ta med sig hela livet. Det är roligt, lärorikt och meritgivande om man exempelvis vill extrajobba som ledare i något sammanhang, såväl i Sverige som utomlands. 

I och med övergången till Sim & Hälsa kommer flera utbildningar att finnas möjliga för intresserade simmare inom våra SH-grupper. Se nedan hur vi planerar att implementera detta.

Utbildning till assistent
Villiga och intresserade deltagare i åldern 15-17 år kommer introduceras till en assisterande roll inom vår simskola. Inledningsvis får man prova på rollen under en termin, och om de trivs och passar i den så följer en mer utförlig utbildning. Assistenterna kommer att få arbeta med lovaktiviteterna till att börja med. Deltagare i SH-grupperna över 15 kommer att få en förfrågan om intresse till detta. 

Vidareutbildning till ledare och tränare
Ungdomar över 18 år, som har arbetat för SPIF i minst ett år, vidareutbildas till ledare så att de på sikt kan arbeta självständigt inom SPIF. Deltagare i SH-grupperna över 18 kommer att få en förfrågan om intresse till detta. 

Vid intresse, eller vid allmänna frågor, vänligen kontakta simskola@polisensimning.se 
 
Sponsorer
 
Partners
Vår bildsida